Om mig

Om mig


Hej !
Jag heter Sarmite Andersson och jag driver Nails By S.

Jag erbjuder gel & akryl behandlingar samt ekologisk spraytan, lash & brow lift, microneedling, microblading,kemisk peeling & BB glow.


Självklart är jag diplomerad i alla behandlingar jag utför vilket innebär att du får bästa möjliga service/behandling av någon som faktiskt kan sitt yrke!  Givetvis är jag registerad för F-skatt & moms.


Jag har samlat på mig 17 st olika diplom i dessa behandlingar.
Var noga med att din nuvarande nagelterapeft eller utövare av behandlingar har diplom att visa upp. Är många saker som kan gå fel om du utför ett yrke utan att ha rätt kompetens.


Då jag bedriver en säker salong har jag ett Nova Flair system samt en Filtronic utsug som är godkända av arbetsmiljöverket. Det är ett system som fångar upp ångor och partiklar från materialet som används.
Jag har även två luftrenare i salongen som ger en behagligare & ännu bättre miljö för dig som kund. Jag är kontrollerad och godkänd av miljö och hälsa för att bedriva min verksamhet.


Hos mig sker alla behandlingar med god hygien där allt rengörs och desinficeras mellan varje kund och jag jobbar även med engångshandskar / munskydd.


Som egenföretagare har jag självklart försäkring igenom Folksam som omfattar Ansvarsförsäkring för er kunder. Var säker på att din nuvarande behandlare har detta med !


Åldergräns för behandlingar


18 år för Naglar - BB glow - Microneedling.Microblading
16 år för Spraytan - Lash lift & Brow lift - Peeling


18års gräns är satt på naglar eftersom som barn är huden och naglarna mycket känsligare. De är inte fullt utvecklade eller färdigvuxna. Sätter man på ett material som i grund och botten är plast eller härdplast kan det ske allergiska reaktioner och man kan få eksem eller andra problem som är svåra att bli av med. 


Vilka märken jobbar jag med ?

Märkerna jag jobbar med är Lilly nails, Bevaro, Light elegance, Spraytanning Sverige, Elleebana, Filmed & Stayve.
Alla dessa har jag valt med omsorg då dom är ledande inom sina respektive områden.


Hos mig får du som ensam kund möjligheten att sitta ned med en kopp kaffe och riktigt koppla av medan du blir ompysslad.


Välkommen till mig 😘